Final Fantasy XII: The Zodiac Age PC'ye Geliyor

11.01.2018 20:44 Gazali Çetinkaya

 
   Square Enix, Final Fantasy XII: The Zodiac Age'in 1 Şubat'ta PC için çıkış yapacağını duyurdu. Fiyatı $49.99 olacak.

   Oyunu Steam'de çıkış haftasında satın alan kullanıcılara %20 indirim, üç parçalı bir dijital müzik derlemesi ve Final Fantasy sanatçısı Isamu Kamikokuryo tarafından resmedilen yeni bir Steam skin'i sunulacak.
 
   2006'da PlayStation 2 için çıkan Final Fantasy XII'nin remaster versiyonu Final Fantasy XII: The Zodiac Age ilk olarak 11 Temmuz'da PlayStation 4 için çıkmıştı.

   Oyunun tanıtım yazısı şu şekilde: "Çatışma, Dalmasca'yı paramparça etti. Küçük krallık, Archadian Empire tarafından kuşatıldıktan sonra harabeye dönmüş ve belirsizlik içindedir. Ve özgürlük savaşı veren iki sıra dışı müttefik küllerinden yükselir; bunlardan biri kendisini ülkesini özgürleştirmeye adayan, tahtın kalan tek varisi Princess Ashe'dır, diğeri ise savaşta ailesini kaybetmiş olan genç Vaan'dır. Her şeyi kaybetme pahasına vatanlarını özgürleştirmek için cesaret isteyen bir yolculuğa çıkan bu cesur kahramanlara ve onların yoldaşlarına katılın. Silahlarınızı alın ve tekrar yapılan bir savaş tasarımı ve karakterleriniz seviye atladıkça özelliklerinizi değiştirmenizi sağlayan yenilenmiş bir Zodiac job sistemi ile işe koyulun."

   PC versiyonu duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 3 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler