Final Fantasy XIV: Dawntrail FSR 1.0 ve DLSS 2'yi Destekleyecek

15.04.2024 15:04 Mehmet Tandoğan

 
 
Square Enix stüdyosu tarafından geliştirilen Final Fantasy XIV: Dawntrail paketi için yeni gelişmeler yaşamaya devam ediyor. PC tarafında oyunun benchmark aracı yayınlanmış durumda ve bununla beraber resmi fragmanın da bizlere sunulduğunu aktarabiliyoruz.
 
Dawntrail, FSR'nin eski sürümünü kullanacak 
 
 
 
Her ne kadar tam olarak detaylı teknik bilgiye sahip olmasak da Dawntrail, FSR ve DLSS teknolojilerini destekleyecek. Daha fazla detaya girecek olursak, AMD FSR 1.0 ve NVIDIA DLSS 2.0 destekleri bu ek paket içerisinde yer alacak. Diğer taraftan Frame Generation için destek ekleme planları bulunmuyor.
 
Dawntrail'in FSR 2.2'yi değil FSR 1.0 desteği ile beraber çıkış yapmaya hazırlanıyor. Eski bir sürüm olarak karşımıza çıkan bu FSR desteği birçok hayran ve oyuncu tarafından şimdiden eleştiriliyor. Öte yandan daha önce Square Enix'in belirttiği gibi benchmark aracı tamamen ücretsiz bir şekilde bizlere sunuluyor. Aynı zamanda ek paketin 2 Temmuz 2024'te çıkış yapacağını aktarabiliyoruz.
 
Son olarak yeni paketin sistem gereksinimlerine aşağıdan göz atabilirsiniz. Ayrıca bu içeriği oynamak için FINAL FANTASY XIV Online oyununun Steam sürümüne sahip olmak gerekiyor.
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XIV: Heavensward Platformlar: PC PS3 PS4 Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 23 Haziran 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 3 Dk önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 46 Dk önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler