Final Fantasy XIV'ün En Büyük Yaması Yolda

04.02.2012 19:24 Levent Polater

 
    Hayatına sakat bir biçimde başlayan Final Fantasy XIV için Square Enix'in tedavi yöntemleri son sürat devam ediyor. Şimdi Square, yeni nesil MMO oyunları için en büyük çaplı yamayı yayınlamak üzere kollarını sıvamış durumda.
 
    Versiyon 1.21 yaması oynanıştaki çeşitli aksaklıkları giderirken yapıma şu özellikleri katarak neden bu kadar büyük olduğunu kanıtlıyor:
 
* 7 yeni meslek ile bu mesleklerin yeni yetenekleri
* 2 yeni raid
* Oyuncuya özel konaklama alanı
* Ara sahne tekrarlama özelliği (replay)
* Chocobo zırhı
* Yeni kalabalık kontrolü
* Sınıflara düzenleme
* Büyü yapma oynanış mekanizması değişiyor
* Yiyecek, ilaç efektleri ve tarifler değişiyor
 
     Yeni ve klasik sınıflar; Paladin, Warrior, Monk, Dragoon, Bard, Black Mage and White Mage. Bu sınıf seçeneklerine özellikle veteran Final Fantasy XI oyuncularının sevineceğini söyleyebiliriz.
 
    Yamanın bu ay sonuna dek yayınlanabilmesi için yoğun çaba sarfedildiği söyleniyor. Geçtiğimiz ay ödemeli sisteme ilk defa geçen Final Fantasy XIV için 2.0 yamasına doğru emin adımlarla ilerleniyor.  
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XIV: A Realm Reborn Platformlar: PC PS3 PS4 Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: RPG Çıkış Tarihi: 27 Ağustos 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 3 Saat önce Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 4 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler