Final Fantasy XV DLC'leri ‘Episode Aranea’, ‘Episode Lunafreya’ ve ‘Episode Noctis’ İptal Edildi

08.11.2018 10:57 Gazali Çetinkaya

 
Square Enix, Final Fantasy XV için planlanan hikaye indirilebilir içerikleri Episode Side Story: Aranea “The Beginning of the End”, Episode II: Lunafreya “The Choice of Freedom” ve Episode III: Noctis “The Final Strike”'ın iptal edildiğini duyurdu.

Episode I: Ardyn “The Conflict of the Sage” ise Mart 2019'da çıkacak.

İndirilebilir içeriklerin iptali ile ilgili Final Fantasy XV global marka yönetmeni Akio Ofuji tarafından yapılan açıklama:
 
"Final Fantasy XV geliştirme ekibi Episode Ardyn, Episode Aranea, Episode Lunafreya ve Episode Noctis olmak üzere dört yeni DLC'yi piyasaya sürmeyi planlıyordu. Bununla beraber, şirket önemli bir yön değişikliğine gitti ve bu projelerin yeniden gözden geçirilmesi kararı alarak planlanan dört DLC'den üçü Episode Aranea, Episode Lunafreya ve Episode Noctis'i iptal etme kararı aldı. Mart 2019'da çıkacak Episode Ardyn'i ise halen geliştiriyoruz. Birçok hayranın bu bölümleri oynamaya istekli olduğuna inanıyorum ve tüm geliştirme ekibi hayranların beklentilerini karşılayamadığı için üzüntülü."
 
"Şirket önemli bir yön değişikliğine gitti ile ne demek istediğimize dair daha fazla bilgi vermeme izin verin. Daha önce Business Division 2'nin bir parçası olarak ana oyun geliştiren personelin etrafında yoğunlaşan Luminous Productions adlı yeni bir şirket kuruldu. Luminous Productions'ı kurmadaki temel amaç global oyun pazarına tamamen yeni bir AAA oyun sunabilecek bir stüdyo oluşturmaktı. Bu yönde gelişen değişim nedeniyle şirket kaynaklarını bu AAA oyunun geliştirilmesine odaklamaya karar verdi. Bu da başlangıçta planlanan ve tanıtılan dört DLC'den üçünün iptal edilmesi kararı ile sonuçlandı."
 
Final Fantasy XV PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XV Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 2 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 3 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 4 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 5 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler