Final Fantasy XV Dört Yıllık PC Sistemlerinde Sorun Yaşamadan Çalışacak

08.09.2017 15:58 Gazali Çetinkaya

 
   Uzun bir bekleyişin ardından Final Fantasy XV Kasım 2016'da PlayStation 4 ile Xbox One için çıkmıştı ve Gamescom esnasında duyurulduğu üzere oyun PC'ye de geliyor. PCGamer ile bir röportaj gerçekleştiren Final Fantasy XV'in yönetmeni Hajime Tabata, oyunun üç veya dört yıllık PC sistemlerinde de sorunsuz bir şekilde çalışacağını söyledi.
 
   Hajime Tabata,

"Mevcut nesil konsollara benzer şekilde sistem özelliklerine sahip olan PC'lerde bir problem olmayacak. Yani üç dört yıllık PC'lerde herhangi bir sorun yaşanmayacaktır."
 
   Hajime Tabata, sistem gereksinimlerini henüz açıklamadıklarını ve daha da düşürmeye çalıştıklarını ekledi.
 
   Final Fantasy XV'in PC versiyonu Season Pass ve güncellemeler dahil olmak üzere konsollarda bulunan tüm içeriklere sahip olacak. Bunun dışında PC versiyonunda 4K yüksek çözünürlüklü dokular, Dolby Atmos, birinci şahıs kamera modu ve Nvidia GameWorks teknolojisi sayesinde geliştirilmiş saç, ot, gölge, ateş, duman ve bunun gibi görsel efektler bulunacak.  
 
   Final Fantasy XV 2018'in başlarında Windows 10, Steam ve Origin için çıkacak.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 14 Dk önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 45 Dk önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 1 Saat önce PS5 Özel Oyunu Stellar Blade Nasıl Olmuş? (Video) 1 Saat önce Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler