Final Fantasy XV Multiplayer: Comrades Bağımsız Versiyonu 12 Aralık'ta Çıkacak

08.11.2018 11:30 Gazali Çetinkaya

 
Square Enix, Final Fantasy XV Multiplayer: Comrades bağımsız versiyonunun 12 Aralık'ta PlayStation 4 ve Xbox One için çıkış yapacağını duyurdu.

Normalde genişleme paketi olarak çıkan Comrades bu bağımsız versiyon ile birlikte oynamak için artık oyunu gerektirmeyecek ve ayrıca 10 yeni boss, kostümler ve silahlar içerecek.
 
Square Enix, Comrades genişleme paketi versiyonunun, bağımsız versiyonun çıkışıyla oynanabilir olmayacağını duyurdu. Comrades genişleme paketine sahip kullanıcılar bağımsız versiyonu ücretsiz olarak indirebilecek. Final Fantasy XV: Windows Edition için Comrades bağımsız versiyonun çıkmayacak; 10 yeni boss, kostümler ve silahlar ücretsiz bir güncelleme ile genişleme paketine eklenecek.
 
Son olarak, Final Fantasy XV Multiplayer: Comrades bağımsız versiyonun çıkışıyla birlikte Season Pass'ın fiyatında da değişiklik olacak. 13 Aralık itibarıyla Season Pass $14.99 / 1,389 yen olacak.
 
Yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XV Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler