Final Fantasy XV PC Çıkış Tarihi, Sistem Gereksinimleri ve Royal Edition

16.01.2018 09:52 Gazali Çetinkaya

 
   Square Enix Final Fantasy XV'in PC versiyonu Windows Edition'ın çıkış tarihini ve sistem gereksinimlerini açıkladı; PlayStation 4 ve Xbox One için de Royal Edition'ı duyurdu.

   Final Fantasy XV Windows Edition 6 Mart'ta Steam, Origin ve Windows 10 için çıkacak. Fiyatı $49.99 olacak.

   Hem Final Fantasy XV Windows Edition hem de Final Fantasy XV Royal Edition ana oyun, 20'den fazla indirilebilir içerik ve Insomnia'nın genişletilmiş haritası, yeni düşmanlar, yeni yan görevler ve first-person kamera modu gibi yeni özellikler sunacak.
 
   Final Fantasy XV sahipleri Royal Edition'daki yeni içeriklere $19.99 fiyata sahip “Final Fantasy XV Royal Pack”i satın alarak erişebilecek. Final Fantasy XV Royal Edition, Final Fantasy XV Windows Edition ile aynı gün, 6 Mart'ta, çıkacak. 
 
   Final Fantasy XV Windows Edition sistem gereksinimleri şu şekilde:
 
 
 
   Final Fantasy XV Windows Edition çıkış tarihi duyuru fragmanını ve Royal Edition duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 2 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 3 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 4 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 5 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler