Fire Emblem Fates'in Üç Farklı Sürümü Bulunacak

13.11.2015 00:55 Samet Konuksal


    Daha önceden Pokemon serisinde farklı seçimler için farklı sürümler piyasaya sunan Nintendo, benzer şeyi yeni Fire Emblem oyununda da gerçekleştirecek. Nintendo Direct sunumunda Fire Emblem Fates'in üç farklı sürümünün bulunacağı açıklandı.
 
    Belirtilenlere göre Fire Emblem Fates'in çıkışında 40'ar dolarlık fiyatlarla Fire Emblem Fates: Birthright ile Fire Emblem Fates: Conquest sürümleri piyasaya sunulacak. Oyunun çıkışından bir süre sonra ise bu ikiliye Fire Emblem Fates: Revelation katılmış olacak.
 
    Bu oyunların her üçü de kendine has, farklı hikayeleri barındırıyor. Oyunlardan Revelation'ın fiyatının 20 dolar olacağı belirtiliyor. Ayrıca oyunun Birthright ya da Conquest sürümlerinden birine sahipseniz bir diğerini dijital olarak indirimli fiyattan satın alma şansınız da bulunacak.
 
    Tüm bunların haricinde Fire Emblem Fates'in bütün sürümlerini ve ekstra şeyleri bulunduran bir paket de 80 dolardan piyasaya çıkacak. Paket içeriklerine aşağıdan bakabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fire Emblem Fates Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: JRPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler