Fire Emblem: Three Houses'da Eşcinsel İlişkiler Bulunacak

16.07.2019 00:40 Nursema Emre

 
Genelde Nintendo konsolu oyuncularına hitap eden bir oyun olduğu için ülkemizde çok da adı sanı duyulmayan Fire Emblem serisinin yeni oyunu, Fire Emblem: Three Houses'ta eşcinsel ilişkiler bulunacak. 
 
Geçtiğimiz haziran ayında bu konuya dair bir sızıntı ortaya çıkmıştı. Nintendo Amerika tarafından doğrulanan sızıntıya göre, eğer oyunda bir kadın kahramanı seçerseniz, diğer kadın karakterler olan Edelgard, Dorothea, Rhea, Mercedes ve Sothis'le romantik temaslarda bulunabilecektiniz. Öte yandan eğer erkek bir karakteri oynarsanız Lindhardt ismindeki başka bir erkek karakterle romantizm dolu dakikalar yaşayabileceksiniz. 
  
Fire Emblem: Three Houses, 26 Temmuz 2019'da Nintendo eShop üzerinde satışa sunulacak. Oyunun fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fire Emblem: Three Houses Platformlar: Geliştirici: Koei Tecmo Dağıtıcısı: Koei Tecmo Tür: Tactical Çıkış Tarihi: 26 Temmuz 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 1 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 2 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 2 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 3 Saat önce Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler