Five Nights At Freddy's Filminin Çekimleri İlkbaharda Başlayacak

24.11.2020 08:09 Gazali Çetinkaya

 
Popüler korku oyunu serisi Five Nights At Freddy's'in film adaptasyonunun artık bir senaryosu var.

Oyunların yaratıcısı Scott Cawthon, son birkaç yıldır büyük stüdyolardan, büyük yönetmenlerden, yazarlardan ve hatta kendisinden film için senaryo örnekleri geldiğini ve en sonunda birini kabul ettiğini duyurdu.

Mike kod adlı senaryo belirtilene göre iyi bir karışım. Önceki senaryolardan en iyi kısımları içeriyor. Eğlenceli, korkunç ve harika bir ana hikayeye sahip.

Senaryonun belirlenmesiyle birlikte filmin çekimlerinin de 2021 ilkbaharında başlayacağı açıklandı.
 
Serinin yeni oyunu da yolda. Five Nights at Freddy's: Security Breach PlayStation 5, PlayStation 4 ve PC için geliştiriliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Five Nights at Freddy's Platformlar: PC Mobil Geliştirici: Scott Cawthon Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Korku Çıkış Tarihi: 18 Ağustos 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 1 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler