Five Nights at Freddy's 4'ün Cadılar Bayramı Güncellemesi Detaylandı

27.08.2015 10:58 Tunahan Başol


     Kısa sürede oyun dünyasının en popüler serilerinden bir tanesi olan Five Nights at Freddy's'in geliştiricisi Scott Cawthon, Five Nights at Freddy's 4'ün Cadılar Bayramı güncellemesinde sunacaklarını oyuncularla paylaştı.
 
     Tamamen ücretsiz bir güncelleme olarak 31 Ekim'de yayınlanacak olan bu güncelleme oyunu 1.1 sürümüne getirecek. Oyunda 6. geceyi geçebilen oyuncular için ekstralar menüsüne hile ve challenge alt-menüleri eklenecek. 
 
      Ayrıca Cawhton'ın yeni geliştirdiği oyuna (FNaF 5 değil) ait yetişirse bir demo veya ön gösterim de 31 Ekim'de oyuncularla buluşacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Five Nights at Freddy's 4 Platformlar: PC Mobil Geliştirici: Scott Cawthon Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Korku Çıkış Tarihi: 23 Temmuz 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 30 Dk önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 1 Saat önce Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 1 Saat önce Bulmaca Oyunu Hakokoro V, Switch için Duyuruldu 2 Saat önce League of Legends 2024 Kış Mevsimi Finali 5 Nisan'da Gerçekleşecek! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler