Five Nights at Freddy's Filminin Yönetmeni Belli Oldu

30.07.2015 09:45 Ömür Gencer


      Son dönemin başarılı korku oyunu serilerinden Five Nights at Freddy's'in bir de film projesi bulunuyor. Warner Bros.'un üstlendiği bu film projesinin yönetmeni belli oldu.
 
       Yapılan açıklamaya göre Five Nights at Freddy's filminin yönetmen koltuğunda İngiltere doğumlu Gil Kenan oturacak.  Kenan, 2006 yılında yönetmenliğini yaptığı animasyon filmi Monster House (Canavar Ev) ile Akademi Ödülleri'ne aday gösterilmişti.
 
       Kenan, son olarak Quantum Break için Remedy'de senaristlik yapan Tyler Burton Smith ile ortaklaşa olarak bu korku oyunu filminin senaryosunu yazacak. Bu filmde görev alan bir diğer önemli isim ise The Departed (Köstebek) The LEGO Movie (LEGO Filmi) gibi filmlerle tanıdığımız Roy Lee. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Five Nights at Freddy's 4 Platformlar: PC Mobil Geliştirici: Scott Cawthon Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Korku Çıkış Tarihi: 23 Temmuz 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 15 Dk önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 45 Dk önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 1 Saat önce Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 1 Saat önce The Rogue Prince of Persia'dan Beklentileriniz Nelerdir? 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler