Flappy Bird ile Battle Royale Bir Araya Gelirse: İşte Flappy Royale

10.07.2019 13:22 Nursema Emre

 
Yapımcısına milyon dolarlar kazandırarak neredeyse bir ay gibi bir sürede sırra kadem basan mobil oyun Flappy Bird'e dair çok uzun süredir karşımıza klon oyunlardan başka bir şey çıkmıyordu.
 
Daha önce Mario Royale ile başlayan popüler 'battle royale' oyun temasını mobil yapımlarla birleştirme fikri şimdi de Flappy Royale ile karşımıza çıkıyor. Oyunun teması hemen hemen Flappy Bird ile aynı; tek fark tıpkı Fortnite ve PUBG'de olduğu gibi haritaya tepeden dalmanız ve diğer 98 oyuncuyu alt etmeye çalışmanız.
 
Oyun şimdilik deneme aşamasında ve henüz multiplayer modu aktif değil. Siz de oyunu şimdilik diğer bot kuşlara karşı denemek isterseniz buraya tıklayarak ilgili sayfaya ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Flappy Bird Platformlar: Mobil Geliştirici: Bağımsız Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Platform Çıkış Tarihi: 24 Mayıs 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Oynanış Fragmanı Geldi 53 Dk önce WUCHANG: Fallen Feathers Çıkış Yılı Açıklandı: İşte Yeni Detaylar 1 Saat önce Avowed İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 2 Saat önce Assassin's Creed Mirage iPhone ve iPad'de Nasıl Bir Deneyim Sunuyor? 3 Saat önce Indiana Jones and the Great Circle'dan Yepyeni Fragman Geldi 09 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler