Flower PC için Çıktı

14.02.2019 22:19 Gazali Çetinkaya

 
Thatgamecompany'nin keşif oyunu Flower en sonunda PC için çıkış yaptı. Oyun şu anda Steam'de 13,50 TL'den satışta. Ayrıca GOG (6.99 dolar) ve Epic Games Store (13.99 TL) üzerinde de mevcut.
 
Flower PC'nin dışında PlayStation 4, PlayStation 3, PS Vita ve iOS üzerinde de ulaşılabilir durumda.
 
Oyunun Steam üzerindeki tanıtım yazısı:
 

Ödüllü Flower'ı şimdi de PC'de deneyimleyin. Flower, hareket kontrollerini kullanarak rüzgarı kontrol etmenize ve güzel, yemyeşil bölgelerden geçmenize imkân sağlar. Çeşitli tabiatlarda seyahat ederken ilerlemeniz boyunca çevre ile etkileşime geçerek değişimlere sebep olun ve etrafınızdaki denge ve uyumu bulun.
 
Bu, daha önce hiçbir oyunda deneyimlemediğiniz, sizi duygusal bir yolculuğa çıkaran interaktif bir kaçış.
 
Önemli Özellikler:

• Basit Oynanış Kontrolleri – Oyunu kontrol etmek için basit bir şekilde rüzgarı gitmek istediğiniz yöne yönlendirmeniz yeterli.
• Yemyeşil, İnteraktif Bir Çevre – Büyük çimli alanlar, esen hafif rüzgarın da etkisi ile yemyeşil, sürükleyici bir çevre oluşturuyor.
• Sürükleyici ve Duygusal – Oyunculara ve oyuncu olmayanlara hitap eden bu oyun, oyuncusunu inanılmaz, kişisel ve duygusal bir deneyim yaşatıyor. 


Çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Flower Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: thatgamecompany Dağıtıcısı: Annapurna Interactive Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 14 Şubat 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 1 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler