Football Manager 2011'in Demosu Çıktı

21.10.2010 22:05 Gökhan Yılmaz

 
     Sports Interactive, yeni sezonun merakla beklenen menajerlik oyunu Football Manager 2011'in demosunu yayınladı. Daha önce belirttiğimiz gibi Perşembe günü çıkacağı söylenen Steam demosu indirmeye sunuldu.
 
     Steam üzerinden iki farklı demoya sahip olacak Football Manager 2011'in Strawberry versiyonu sunuluyor. Bu versiyon 12 oynanabilir lig ve orijinal oyunun sahip olduğu tüm dil seçeneklerini içeriyor.
 
     Oyunun diğer versiyonu olan Vanilla ve Strawberry'nin normal linkleri ise oyunculara yarın sunulacak. 1982 Mb boyutundaki Steam demosunu buradan indirebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Football Manager 2011 Platformlar: PC PSP Mobil Geliştirici: Si Games Dağıtıcısı: Sega Tür: Spor Çıkış Tarihi: 5 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler