Football Manager 2012 Handheld Yarın Çıkıyor

FM 2012'nin taşınabilir sürümleri arasında PSP de bulunuyor.
07.12.2011 16:54 Gökhan Yılmaz

 
     Sega, Football Manager 2012'nin taşınabilir sürümü olan Handheld versiyonlarının çıkacağını duyurdu. Bu gece iPod Touch, iPhone ve iPad için satışa sunulacak (iOS 3.0 ve üzeri).
 
     Eğer Apple TV'niz ve iOS 5 kullanan bir cihazınız varsa Football Manager Handheld 2012'yi taşınabilir cihazınız ile oynarken görüntüsünü TV ekranından alabiliyorsunuz.
 
     Oyunun Handheld sürümü lig güncellemelerini, geliştirilmiş kullanıcı arayüzünü ve çeşitli sosyal platformlarda paylaşım yapabilmek için gerekli araçları içeriyor. Ayrıca önceden hazırlanabilen senaryo modlarını içermekte. Bu Challange modu sayesinde farklı senaryolara dahil olabiliyorsunuz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Football Manager 2012 Platformlar: PC Mobil Geliştirici: Sports Interactive Dağıtıcısı: Sega Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 8 Aralık 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Astro Bot Oyununun Yakında Duyurulacağı İddia Ediliyor 25 Mayıs Ubisoft Oyunu XDefiant, 3 Saat İçinde 1 Milyon Oyuncuya Ulaştı 25 Mayıs Fallout 4 Nisan Ayında Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu 25 Mayıs Detroit: Become Human, 6 Yıl Önce Bugün Çıktı 25 Mayıs Epic Games’in Bir Sonraki Hafta Vereceği Gizemli Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 25 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler