Football Manager 2021 PS5 ve PS4'e Gelmiyor Çünkü Sony Geliştirme Kiti Göndermemiş

25.09.2020 12:41 Gazali Çetinkaya

 
Football Manager 2021 dün Xbox Series X|S, Xbox One ve PC için duyuruldu.

Oyun PlayStation 5 ile PlayStation 4'e gelmiyor. Sebebi de Sony'nin Sports Interactive'e geliştirme kitlerini göndermemiş olması.
 
Sports Interactive stüdyo patronu Miles Jacobson tarafından belirtilene göre "Bir platforma oyun yapmak için geliştirme kitine ihtiyacınız var. Geliştirime kiti için de platform sahibinin oyununuzu kendi platformunda görmek istemesi gerekli. Sony ile konuştuk ve elimizde geliştirme kitleri yok. Microsoft ile konuştuk ve gönderdiler."
 
Miles Jacobson, piyasada sınırlı sayıda geliştirme kiti olduğunu ve Sony ile Microsoft'un platformlarında görmek istedikleri oyunlara öncelik verdiklerini belirtti.
 
Football Manager 2021 ilk olarak 24 Kasım'da PC için çıkacak. Xbox konsollarına Aralık'ta gelecek. Detaylara buradaki haberden göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19 Başlıyor! 22 Nisan Silent Hill 2 Remake'in Ana Karakter Yüz Modellemesi Değişti 22 Nisan Star Wars İçin Unreal Engine 5 Konsept Videosu Yayınlandı 22 Nisan 11 Yılın Ardından 7 Days to Die Tam Sürüme Kavuşuyor 22 Nisan Spider-Man 2'nin Resmi Olmayan PC Portu Güncellendi 22 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler