For Honor için Yeni Sezon Duyuruldu

15.03.2022 22:32 Umut Tandoğan

 
 
Ubisoft, For Honor'un 6. yılına özel Golden Age sezonunu duyurdu. Yeni sezon 17 Mart'ta oyunculara sunulacak.
 
Yeni sezon, oyuncuları Lord Ramiel aracılığıyla Muhafızların kökenini keşfetmeleri için Heathmoor'un Altın Çağına geri götürüyor. Eski bir kadeh olan bir kalıntı ile macera başlıyor. Oyuncular, bu sezonla beraber gelecek olan The Oath of Wyverndale etkinliği ile daha fazla sezon içeriğini deneyimleyebilecek. Etkinliğin yanı sıra For Honor'un platformlar arası oyun desteği bu sezon ile geliyor.
 
Bu sezonda Özel Maç, Arcade, Eğitim Modu ve harekât gibi iş birliğine dayalı oyunların yanı sıra yanı sıra tüm çok oyunculu modlar platformlar arası destek kapsamında olacak. Oyuncular, diğer platformlardaki arkadaşlarıyla grup oluşturabilecek ve oyunu oynayabilecek.
 
Oath of Wyverndale, yeni bir oyun modu, ücretsiz etkinlik bileti, yeni silahlar ve daha fazlasını içeriyor. Yeni gelecek olan oyun modu ile oyuncular, savaşta Altın Çağın Kahramanı Lord Ramiel'e meydan okumak için takım oluşturacak. Bu mücadele Katedral Haritasında gerçekleşecek. Ramiel'in saflarına layık olduğunu kanıtlayan takım galibiyete hak kazanacak.
 
Yeni sezon ile beraber ek olarak Lord Ramiel'in Kahraman Görünümü'nü oyunculara sunulacak. Battle Pass ise sezon temasını yansıtan 100 farklı ödül ile beraber oyundaki yerini alacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
For Honor Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 14 Şubat 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 10 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler