For The King II için Yeni Fragman Yayınlandı: Sıra Tabanlı Strateji Oyunu

18.02.2023 11:52 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Curve Games ve geliştirici IronOak Games, roguelike unsurları içeren sıra tabanlı rol yapma oyunu  For The King II için yeni bir fragman yayınladı. Fragman içerisinde Landboats, Paralı Asker, Evcil Hayvan ve Scourges sistemi tanıtılıyor.
 
Yeni fragman birçok oyun mekaniğini detaylandırıyor
 
 
 
Fragman ile tanıtılan mekanikler arasında Landboats, Paralı Asker, Evcil Hayvan ve Scourges sistemi yer alıyor. Landboats sistemiyle oyuncular seyahat edebilecek. Paralı Asker ve Evcil Hayvan mekaniğiyle beraber oyuncular yanlarına savaşmak için çeşitli karakterler ve hayvanlar alabilecek. Scourges mekaniği de ilk oyunun ardından tekrardan geri dönüyor.
 
For The King II, yeni bir deneyim sunmak için popüler yapım For the King'in devam oyunu olarak karşımıza çıkıyor. İlk oyunun strateji, rol yapma ve roguelike unsurları bu oyunda daha da geliştiriliyor ve harmanlanıyor.
 
For The King II, 2023 yılı içerisinde Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. 
 
For The King II - Resistance fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
For The King II Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Rol Yapma Oyunu (Ryo) Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Karınca Olup Koloni Kuracağınız Empire of the Ants Neler Sunacak? 16 Haziran Mayıs Ayının En Çok İndirilen PS5 Oyunu Sea of Thieves Oldu 16 Haziran Epic Games Bir Sonraki Hafta Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 16 Haziran Xbox Games 2024 Sunumunda Gösterilen Tüm Oyunlar 16 Haziran Tango Gameworks Çalışanı Stüdyonun Son Gününden Görseller Paylaştı 16 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler