Foreclosed PS5 ve Xbox Series'e de Gelecek, Oynanış Videosu Yayınlandı

16.09.2020 18:07 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Merge Games ve geliştirici Antab Studio, cyberpunk TPS oyunu Foreclosed'un daha önce duyurulan PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC versiyonlarının yanı sıra PlayStation 5 ile Xbox Series'e de geleceğini duyurdu.

Tüm platformlar için 2021'de çıkacak.

Merge Games ve Antab Studio ayrıca oyun için altı dakikalık oynanış videosu yayınladı. Müzikler, programlama, benzersiz oyun mekanikleri, implantlar, esin kaynakları ve daha fazlasına değiniliyor.

Foreclosed bir çizgi romanın içinde geçen cyberpunk temalı üçüncü şahıs aksiyon oyunu. Kimliği bir şirket tarafından çalınan ve kaybedecek hiçbir şeyi kalmayan Evan Kapnos adlı bir karakterin rolünü üstleniyorsunuz. Yetenekler, geliştirilebilir ve özelleştirilebilir silahlar ile RPG unsurlarına sahip olacak oyunda her şeyinizi sizden alan şirkete karşı bir savaşa gireceksiniz.  

Oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Steam sayfasını buradan ziyaret edebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Foreclosed Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bağımsız Dağıtıcısı: Merge Games Tür: TPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Final Fantasy 7 Remake'in Son Oyunu Ne Zaman Gelecek? 40 Dk önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi Split 1 Şampiyonu Fire Flux Esports Oldu! 1 Saat önce Fallout 4 London Modu Süresiz Olarak Ertelendi! 15 Nisan Final Fantasy XIV: Dawntrail FSR 1.0 ve DLSS 2'yi Destekleyecek 15 Nisan The Elder Scrolls IV: Oblivion DLC Boyutunda Moda Kavuştu 15 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler