Fort Triumph 16 Nisan'da Erken Erişimden Çıkıyor, Daha Sonra Konsollara da Gelecek

06.04.2020 09:04 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı All in! Games ve geliştirici CookieByte Entertainment, Fort Triumph tam sürümünün 16 Nisan'da PC için çıkış yapacağını duyurdu.

PlayStation 4, Xbox One ve Switch'e bu yılın ilerleyen zamanlarında gelecek.
 
Tam sürüm 3 bölümden oluşan hikaye modu, 8 oyunculu Skirmish modu; Paladin, Barbarian, Mage ve Ranger olmak üzere her biri kendine özgü yeteneklere ve geliştirmelere sahip dört oynanabilir karakter sınıfı, şehir ve kaynak yönetimi ve daha fazlasını getirecek.
 
Fort Triumph, XCOM'un sıra tabanlı savaşlarını HOMM'un verdiği keşif duygusuyla harmanlayan bir strateji oyunu. 32,00 TL'den satışta. Daha fazla detay için Steam sayfasını buraya tıklayarak ziyaret edebilirsiniz.

Son fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fort Triumph Platformlar: PC Geliştirici: CookieByte Entertainment Dağıtıcısı: All In! Games Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 16 Nisan 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler