Fortnite: Dünyayı Kurtar Modu Mac'ten Kaldırılıyor

18.09.2020 10:33 Gazali Çetinkaya

 
Fortnite: Dünyayı Kurtar oyun modu 23 Eylül'den itibaren macOS'ta oynanamayacak.

Apple, Epic Games'in Mac'te oyun ve güncelleme yayınlamasını engellediği için Epic Games artık bu platformda oyunu geliştiremiyor.

Yakında yayınlanacak olan v14.20 güncellemesi, macOS'ta v13.40 sürümünde kalacak oyuncular için hatalara yol açarak oyuncuların deneyimini kötü etkileyecek. Güncelleme macOS'ta yayınlanmayacağı ve sorunlar çözülemeyeceği için oyunun platformdan kaldırılmasına karar verildi.

Dünyayı Kurtar Kurucu veya Başlangıç Paketlerini (yükseltmeler dahil) satın alan ve 17 Eylül 2019 ile 17 Eylül 2020 arasında macOS'ta Dünyayı Kurtar oynayan tüm oyuncuların satın alımları iade edilecek. Ek olarak, bu zaman diliminde macOS'ta lamalara harcanan satın alınmış tüm V-Papeller de iade edilecek.

Dünyayı Kurtar Başlangıç Paketlerinin macOS'ta satın alımı dün kapatıldı. Oyun modu 23 Eylül'de tamamen kaldırılacak.
 
Mac kullanıcıları, Fortnite: Battle Royale'i v13.40 sürümünde oynamaya devam edebilirler fakat yeni güncelleme almayacaklar.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fortnite Platformlar: PC Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: TPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 10 Dk önce Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 1 Saat önce F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 2 Saat önce Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 4 Saat önce Ghostwire: Tokyo'dan Denuvo Koruması Kaldırıldı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler