Fortnite World Cup Eleme Karşılaşmaları Başladı!

16.04.2019 02:15 Hamit Can Sayılgan

 
     Fortnite'ın toplamda 40 milyon dolar ödül havuzu oluşturduğu Fortnite World Cup turnuvasının eleme karşılaşmaları başladı. Her hafta 1 milyon doların dağıtılacağı toplam 10 haftalık elemeleri geçen en iyi 100 tekli oyuncusu ve en iyi 50 ikili takımı, 26-28 Temmuz tarihleri arasında New York'da düzenlenecek 30 milyon dolar ödül havuzu oluşturulan turnuvanın finallere katılma hakkı kazanacak.
 
 
 
     Cumartesi günleri düzenlenecek yarı finallerde en iyi dereceyi elde eden ilk 3000 oyuncu, pazar günleri gerçekleştirilecek haftalık finallerde, temmuz ayında New York’ta düzenlenecek 30 milyon dolar ödül havuzlu Fortnite World Cup’a katılma mücadelesi verecek. Eleme karşılaşmaları; Türkiye saati ile 18.00 – 21.00 arasında oynanacak. Turnuvada her oyuncunun en fazla 10 oyuna katılma hakkı olacak. Oyuncular, haftalık yarı final karşılaşmalarından farklı olarak bu karşılaşmalarda başarılarına göre çeşitli para ödüllerinin de sahibi olacaklar. Buna göre her sunucu bölgesinin haftalık Tekli eleme birincileri 5.000 dolar, ikincileri 4.000 dolar ve üçüncüleri 3.000 dolar ödül kazanacaklar. Kademe kademe azalan para ödülü 1500’üncü oyuncu için 100 dolar olacak. İkili takımlar için ödül alacak oyuncu sayısı 1000 ile sınırlandırılırken ödül miktarı ortalama iki kat daha fazla olacak. 
 
Tüm karşılaşmaların programına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. 
 
Basın Bülteni

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fortnite Platformlar: PC Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: TPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 46 Dk önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 1 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 2 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 2 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler