Fortnite'ın 6.10 Güncellemesi Oyuna Turnuvaları Ekledi

18.10.2018 12:21 Gazali Çetinkaya

 
Epic Games’in battle royale türüne damgasını vuran oyunu Fortnite 6.10 güncellemesini aldı. Oyuna Dört Teker adından iki kişilik yeni bir araç getiren güncelleme, oyunculara katılabilecekleri pek çok farklı ve eğlenceli oyun içi turnuva da sunuyor.
 
Engel Tanımayan Arazi Aracı
 
Fortnite’ın 6.10 güncellemesinin en büyük yeniliklerinden biri Dört Teker adındaki aracın oyuna eklenmesi. Bu iki kişilik araç sürdükçe hız kazanıyor ve aynı anda hız takviyesi çubuğu dolmaya başlıyor. Bu çubuk dolunca kısayol tuşuna basıldığında araç birden hızını artırıyor ve önüne çıkan yapıları yıkıp içlerinden geçebiliyor.
 
Oyun İçi Turnuvalar Geliyor
 
6.10 güncellemesinin Fortnite’a getirdiği bir diğer yeni özellikse oyuna eklenen “Etkinlikler” sekmesi içinde yer alan turnuvalar. Turnuvalar tüm oyunculara açık olacak ve herkese profesyonel oyunculara karşı yarışma ve adını duyurma şansı verecek. Turnuvalara katılan oyuncuların tümü eşit şartlarda başlayacak ve aynı puana sahip olacaklar. Yarışmalarda oyuncular rakiplerini avlayıp hayatta kalmaya çalışarak puan toplayacaklar. Sezon sonunda ise herkes kendine yakın seviyede puanlar alan oyuncularla mücadele edecek ve turnuvanın altın rozetini kazanmaya çalışacak.
 
Oyun içi turnuvalar hakkında detaylı bilgi için epicgames.com/fortnite/esports/tr/news/in-game-tournaments-announcement adresini ziyaret edebilirsiniz.
 
Teknik İyileştirmeler
 
Epic Games Fortnite’ın her güncellemesinde oyunculara daha iyi bir oyun deneyimi yaşatmak için pek çok teknik iyileştirme de yapıyor. 6.10 güncellemesinde de oyunun konsol, PC ve mobil sürümlerini etkileyen pek çok teknik iyileştirme yer alıyor. Fortnite’ın 6.10 güncellemesiyle performans, arayüz, animasyon, ses gibi farklı başlıklar altında gerçekleştirilen iyileştirmeleri epicgames.com/fortnite/tr/patch-notes/v6-10 adresindeki yama notlarından görebilirsiniz.
 
Tüm dünyada 125 milyondan fazla oyuncusu bulunan Fortnite; PC, Mac, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, iOS ve Android platformlarında tamamen ücretsiz olarak oynanabiliyor.
 
basın bülteni 
 
Dört Teker Türkçe Tanıtım Videosu:
 
 
 
Oyun İçi Turnuva Tanıtımı (Türkçe Altyazılı):
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fortnite Platformlar: PC Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: TPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 47 Dk önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 1 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 2 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 2 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler