Fortnite’ın Anlık Oyuncu Sayısı 10 Milyonu Aştı

22.02.2019 13:22 Gazali Çetinkaya

 
Epic Games’in tüm dünyada 200 milyondan fazla oyuncusu bulunan oyunu Fortnite, kırılması güç bir rekora daha imza attı. 2 Şubat günü oyun içinde düzenlenen sanal konser sırasında aynı anda 10,7 milyon kişi oyunu oynadı.
 
Şubat Ayında 2 Büyük Başarı
 
Popülerliğini yitirmek bir yana git gide artıran Fortnite, yılın en kısa ayına çok büyük iki başarı sığdırmayı başardı. 2 Şubat’ta 10,7 milyon ile ulaşılan oyun tarihinin en yüksek anlık oyuncu sayısına ek olarak 16 Şubat Cumartesi günü aynı anda tam 7,6 milyon oyuncu Fortnite oynadı.

Bu sayı herhangi bir oyun içi etkinlik olmaksızın elde edilen en yüksek oyuncu sayısı olma özelliğini taşıyor. Kasım 2018’de toplam oyuncu sayısının 200 milyonu aştığı duyurulan Fortnite, "oyun dünyasının en çok izlenen oyunu" ve "aynı anda en fazla kişinin izlediği oyun yayını" rekorlarının da sahibi.
 
Geliştiriciler Oyuncuların Sorularını Yanıtlıyor
 
Oyuncuların isteklerine kulak vermesiyle ve zaman zaman oyuncuların arzu ettiği şeyleri oyuna eklemesiyle ünlü olan Fortnite geliştiricileri, bu akşam Reddit’teki Fortnite başlığı altında oyunculardan gelen soruları yanıtlayacaklar. Türkiye saati ile saat 21.00’da başlayacak soru-cevap etkinliği için reddit.com/r/FortNiteBR/ adresini ziyaret edin.

PC, Mac, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Android ve iOS platformlarında ücretsiz olarak oynanabilen Fortnite hakkında daha fazla bilgi edinmek için www.epicgames.com/fortnite/tr adresini ziyaret edebilirsiniz.
 
basın bülteni

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fortnite Platformlar: PC Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: TPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Meta Quest 2'nin Fiyatı Kalıcı Olarak Düşürüldü 36 Dk önce Prison Architect 2 Bir Kez Daha Ertelendi 1 Saat önce Intel Extreme Masters Chengdu 2024 Şampiyonu FaZe Clan Oldu! 2 Saat önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024'ün 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 2 Saat önce Spider-Man 2'nin Son Güncellemesi Kayıt Sorunlarını Çözüyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler