Fortnite'tan Polis Arabaları Kaldırıldı

23.06.2020 08:53 Gazali Çetinkaya

 
Fortnite oyuncuları geçtiğimiz hafta üçüncü sezonun başlamasıyla birlikte tüm polis araçlarının oyundan kaldırıldığını fark etti ve bunun sebebi yine Black Lives Matter protestoları ile ilgili.
 
The Wall Street Journal'in kaynağına göre oyundan tüm polis araçlarının kaldırılma sebebi polis memuru Derek Chauvin'in siyahi vatandaş George Floyd'u öldürmesine tepki ve Black Lives Matter protestolarına destek amaçlı olarak yapılmış. 
 
"Politik bir ifade olduğunu söylemem. Bence sadece oyuncuların uğraştığı sorunlara karşı duyarlı olmak."
 
Epic Games daha önce de üçüncü sezonu erteleyerek "Yakın zamanda, temel insan haklarının yok sayılmasından siyahi insanlara karşı ırkçılığın bariz ve gizli etkilerine kadar toplumumuzda devam eden adaletsizlikleri hatırlatan olaylar yaşadık. Şu anda arkadaşlarımızın, ailelerin, ekip üyelerinin, oyuncuların ve toplulukların derinden hissettiği acıyı paylaşıyoruz." demişti.

Oynaması ücretsiz battle royale oyunu şu anda PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC, iOS ve Android üzerinde ulaşılabilir durumda. PlayStation 5 ve Xbox Series X'in çıkış oyunlarından biri olacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fortnite Platformlar: PC Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: TPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 5 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 5 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 6 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 6 Saat önce Gothic Remake Collector’s Edition Duyuruldu: Fiyatı ve İçerikleri 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler