Fortnite’tan Yeni Kullanıcı Rekoru

12.11.2018 15:37 Gazali Çetinkaya

 
Epic Games’in battle royale türündeki oyunu Fortnite çıktığından bu yana pek çok rekoru kırarak oyun dünyasında az görülür bir başarıya ulaştı. Bu yılın Şubat ayında aynı anda 3.4 milyon anlık oyuncuya ulaşarak kırılması güç bir rekor kıran oyun 8.3 milyondan fazla anlık oyuncu sayısına ulaşarak kendi rekorunu kırdı.

Epic Games Kore CEO’su Sung Chul Park’ın açıklamasına göre, Fortnite’ın anlık oyuncu sayısı 8.3 milyon gibi devasa bir sayıya ulaştı. Daha önce farklı alanlarda rekor kıran oyun, Twitch’in en çok izlenen oyunu ve aynı anda en çok kişinin izlediği oyun yayını olmayı da başarmıştı.

Fortnite bu başarısıyla hâlihazırda kendisine ait olan en yüksek anlık oyuncu sayısı rekorunu yeni bir seviyeye yükseltmiş oldu. Şubat 2018 tarihinde ulaşılan daha önceki en yüksek anlık oyuncu sayısı, 3.4 milyon ile yine Fortnite’a aitti. Eğlenceli fakat ustalaşması zor oynanışı, sevimli grafikleri ve şiddetten uzak yapısıyla Fortnite kısa sürede her yaştan oyuncunun gözdesi oldu.

PC, Mac, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, iOS ve Android platformlarında ücretsiz olarak oynanabilen Fortnite’ın dünya çapında 125 milyondan fazla oyuncusu bulunuyor.
basın bülteni 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fortnite Platformlar: PC Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: TPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 9 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler