Forza 4'te Gece Yarışı ve Hava Durumu Öğeleri Yok

Forza Motorsport 4, Kinect desteğiyle geliyor.
10.10.2011 18:23 Levent Polater

 
    Forza Motorsport 4, birkaç gün sonra raflardaki yerini alacak ancak aldığımız yeni bir haber oyunu bekleyen hayranları biraz üzebilir. Oyunun tasarımcılarından Dan Greenawalt, oyunda her zaman gündüz ve hava durumunun günlük güneşlik olacağını söyledi.
 
    Greenwalt, neden gece ve hava durumu öğelerine net bir yanıt vermek yerine ekibinin 60 fps'de akıcı bir oynanış yarattığına ve oyunun müthiş bir simulasyon oyunu olduğunu söyleyerek biraz kaçamak yanıt vermiş.
 
    Belki ileriki bir güncellemede oyuna gece ve hava durumu oynanışı eklenir. Ancak oyunu sürekli günlük güneşlik pistlerde oynadığınızı farkettiğinizde şimdilik şaşırmasanız iyi olur.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Forza Motorsport 4 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Turn 10 Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 14 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 17 Dk önce The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 1 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 2 Saat önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 2 Saat önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler