Forza 4'te Kafa İzleme Özelliği Bulunacak

Yarış oyunu sevdalıları için Forza Motorsport 4 ilaç gibi gelecek.
18.02.2011 13:38 Levent Polater

 
    Kinect desteği sayesinde çok daha çekici bir hâl almayı başaran Forza Motorsport 4 için yeni bir özellik daha onaylandı.
 
    MSN Autos raporuna göre Forza 4'te kafa izleme de olacak. Ancak bunun ne gibi interaktifliğe yol açacağı açıklanmamış. Acaba yarış anında  kokpit kamerasında kafamızı sağa sola çevirdiğimizde baktığımız yerleri mi göreceğiz? Nedense benim aklıma ilk gelen bu oluyor?
 
    Sizce kafa izleme ile oyuna neler aktarılabilir? Sizlerin de değerli fikirlerinizi alalım. Bu arada, Forza Motorsport 4, bu senenin Sonbahar'ına göz kırpıyor, sadece Xbox 360 için. Kinect kullanımı ise opsiyonel olacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Forza Motorsport 4 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Turn 10 Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 14 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 09 Mayıs Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler