Forza Horizon 3'ün Demo Tarihi Sızdırıldı

27.08.2016 14:35 Gazali Çetinkaya

   Microsoft'un en çok beklenilen oyunlarından Forza Horizon 3'ün demo tarihi sızdırıldı. İngiltere Preston'da bir perakendeci üzerinden sızdırılan bu bilgiye göre de Forza Horizon 3'ün demosu 12 Eylül tarihiyle ücretsiz bir şekilde ulaşılabilir olacak. Çekilen fotoğrafa aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
 
   Şu an için Microsoft tarafından resmi bir duyuru gelmiş değil ancak demo muhtemelen belirtilen tarihte sunulacaktır. Ayrıca demonun PC için gelip gelmeyeceği de belli değil.
 
   Forza Horizon 2'nin demosunu hatırlarsak içerik açısından oldukça cömert bir demoydu umarız ki bu da öyle olur. 
 
   İçerisinde dört kişilik co-op modu da bulunacak Forza Horizon 3, 27 Eylül'de Xbox One ve Windows 10 için çıkışını yapacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Forza Horizon 3 Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Playground Games Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 27 Eylül 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler