Forza Horizon 4: Gerçek Hayat vs. Oyun İçi Britanya

26.06.2018 06:45 Gazali Çetinkaya

 
   Serinin yeni oyunu Forza Horizon 4 Britanya'da geçecek ve IGN İskoçya ve İngiltere'den yel değirmeni, anıt, kale gibi birkaç gerçek mekanı oyundakileriyle karşılaştırdı.
 

Dünyanın en büyük otomobil festivalinde dinamik mevsimler her şeyi değiştiriyor. Paylaşımlı bir açık dünyada güzel ve tarihi İngiltere'yi ister tek başınıza, isterseniz de başkalarıyla ekip kurarak keşfedin. 450'den fazla arabayı toplayın, modifiye edin ve sürün. Yarışın, becerinizi gösterin, yaratın ve keşfedin. Horizon Süper Starı olmak için kendi yolunuzu siz belirleyin.
 
450'den Fazla Arabayı Toplayın – 100'den fazla lisanslı üretici de dahil olmak üzere şimdiye kadarki en geniş ve en çeşitli Horizon araba listesinin keyfini çıkarın.
 
Yarışın. Becerinizi Gösterin. Yaratın. Keşfedin – Yeni açık uçlu görev boyunca yaptığınız her şey oyununuzu ilerletir.
 
Paylaşımlı bir Dünya Keşfedin – Dünyanızı gerçek oyuncular doldursun. Günün zamanı, hava durumu ve mevsimler değiştiğinde, bunları oyunu oynayan herkes aynı anda deneyimler.
 
Güzel, Tarihi İngiltere'yi Keşfedin – İngiltere'yi Hiç Böyle Görmediniz. Gölleri, vadileri, kaleleri ve nefes kesen manzaraları Xbox One X ve Windows 10'da muhteşem doğal 4K ve HDR özelliklerde keşfedin.
  
   Forza Horizon 4 Xbox One ve Windows 10 için 2 Ekim'de Türkçe dublaj seçeneğiyle çıkacak.

   Karşılaştırma videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Forza Horizon 4 Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Playground Games Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 2 Ekim 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 10 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler