Forza Motorsport 4, Yeni Görselleriyle Işıldıyor

- Hmmm..
31.07.2011 14:29 Levent Polater

 
    Yarış simulasyonu konusunda şimdiye kadar gereği yerine getiren oyunların başında her zaman Forza Motorsport serisi gelmiştir. Her yeni oyununda daha ilerisini hedefleyen Turn 10 ve ekibi Forza 4'te de vitesi yükseltiyor.
 
    Geliştirilmiş ışıklandırma teknikleri, Kinect ile özgür oynanış sistemi ve daha bir çok yönüyle seriye renk katacağı şimdiden kesinleşen Forza Motorsport 4 için yeni ekran görüntüleri de yayınlandı.

    Yapım aşamasının sonlarına doğru yaklaşan Forza Motorsport 4 yalnızca Xbox 360 platformuna çıkışını yapacak. Opsiyonel Kinect desteği de sayesinde Microsoft'un konsol ve Kinect sattıran oyunlarının başında gelecek yeni Forza. 
 
    Forza Motorsport'te sürücü koltuğuna 14 Ekim'de oturacağınızı da araya sıkıştıralım.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Forza Motorsport 4 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Turn 10 Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 14 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 44 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 15 Dk önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 31 Dk önce EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler