Forza Motorsport 4'te Porsche Olmayacak

Forza Motorsport 3'te Porsche kullanma şansımız vardı
25.08.2011 11:38 Alkan Adakaner


    Forza Motorsport serisinin yönetmeni Dan Greenawalt serinin 4. oyununda Porsche markasını göremeyeceğimizi açıkladı. Alman araba devi Porsche'un oyunda bulunmayacak olmasının nedeni ise Electronic Arts ile yapılan uzun süreli anlaşma.
 
     Porsche markasının oyun haklarını elinde bulunduran Electronic Arts, Forza Motorsport 4'te bu markanın bulunmasına izin vermedi. Hatırlarsanız Forza Motorsport 3'te 35'ten fazla Porsche modeli vardı, fakat bu EA ile anlaşma sonucunda mümkün olmuştu.
 
     Greenawalt, Electronic Arts'ın kararına saygı duyduklarını ve ileride Porsche markasının tekrar Forza Motorsport serisinde görünmesini umduklarını söyledi. Gerçekten de Porsche'un Forza 4'te bulunmayacak olması üzücü.
 
     Bu arada Microsoft'a bağlı bir geliştirici olan Turn 10'un Ferrari markasının PC ve Xbox platformlarındaki haklarına sahip olduğunu da hatırlatalım. Bu arabalar da sadece Turn 10'un izin verdiği oyunlarda kullanılabilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Forza Motorsport 4 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Turn 10 Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 14 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 09 Mayıs Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler