Forza Motorsport 4'ten Yeni Ekran Görüntüleri

Oyunun grafikleri çok iyi olacak gibi görünüyor
09.08.2011 09:33 Alkan Adakaner


    Microsoft'un şu ana kadar çok başarılı bir performans çizen ve milyonlarca hayrana kavuşan yarış oyunu serisi Forza Motorsport, 14 Ekim'de 4. oyunuyla tekrar karşımıza çıkacak. Üstelik bu defa çok daha iddialı bir oyunla.
 
     "American Le Mans" serisinin lisans haklarını da alan Forza Motorsport 4 böylece daha ilgi çekici hale geliyor. Geliştirici Turn 10 Studios da bu anlaşmayı kutlamak için yeni ekran görüntüleri yayınladı.

       26 Le Mans arabasının ve Sebring, Road Atlanta, Road America ve Mazda Raceway Laguna Seca gibi pistlerin de bulunmasını beklediğimiz oyunun yeni görüntüleri aşağıda.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Forza Motorsport 4 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Turn 10 Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 14 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 2 Saat önce Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 3 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 8 Saat önce The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 9 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler