Forza Motorsport 4'ten Yepyeni Bilgiler

Forza 4, şu sıralar araba yarışı tutkunlarının merakla beklediği yapımların başında geliyor.
24.03.2011 14:14 Levent Polater

 
    Microsoft'un yaptığı bir anket sonucu Forza Motorsport 4'te 80 imalatçı tarafından 500'e yakın otomobilin bulunacağı ortaya çıktı.
 
    Anketten alınan bilgiler ışığında Forza Motorsport 4 için alınan yeni bilgiler şöyle sıralanıyor:
 
*Oyunu Kinect ile oynayanlar için 'casual' mode bulunacak. Bu modda, oyuncular ellerini saat 2 ve 10 yönlerinde kaldırarak direksiyon tutarmışcasına araçlarını kontrol edebilecekler.
 
*Ankette assist mode ile ilgili bir şeyden bahsedilmedi. 
 
*Kinect'in oyuna getireceği dikkat çekici özelliklerden biri olan 'kafa izleme' sistemi sayesinde, oyuncular etrafı daha rahat kolaçan edebilecekler.
 
*Menü ve arayüz için ses kontrolü onaylandı.
 
*Ankete göre Forza 4'te yeni bir grafiksel gelişme olacak, bunun Forza 3'ten 10 kat daha iyi olacağı söyleniyor. Yeni ışıklandırma ve gölgelendirme teknikleri oyuna büyük bir renk katacak.
 
*Yeni bir kariyer modu olacak. 
 
*Ankette, katılımcılara açık dünya Forza Motorsport'u mu yoksa geleneksel pist usülü yarışı mı tercih edecekleri sorulmuş.
 
    Forza 4, Xbox 360 için bu Sonbahar'a göz kırpıyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Forza Motorsport 4 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Turn 10 Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 14 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 1 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 2 Saat önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 2 Saat önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 2 Saat önce EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler