Fraxis'in Bazı XCOM Prototipleri İptal Olmuş

Enemy Unknown oldukça başarılı bir oyundu
29.01.2013 09:33 Alkan Adakaner


      XCOM: Enemy Unknown son dönemlerin en iyi strateji oyunları arasında yer alıyor. Fraxis'in bu başarı oyundan önce bazı prototipler geliştirdiği açıklandı. Bu prototipler oldukça başarısız olduğundan piyasaya sürülmemiş.
 
      Firaxis'ten baş tasarımcı Jake Solomon'ın açıklamalarına göre ilk olarak 2003 yılında bir prototip hazırlanmış. Bu prototip oldukça kötü olduğundan geliştirilme süreci durmuş. Solomon iyiki de geliştirme sürecinin durduğunu söylüyor.

     2008 yılında ise Fraxis ilk XCOM oyununu yeniden yapmak için kolları sıvamış. Orijinal oyun mekaniklerinin kullanılması planlanıyormuş, ama geliştirici ekip daha geniş ve karmaşık sisteme sahip olan bir oyun yapmaya karar vermiş. Bunun sonucunda da karşımıza Enemy Unknown çıkmış.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
XCOM: Enemy Unknown Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Firaxis Games Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 12 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Karınca Olup Koloni Kuracağınız Empire of the Ants Neler Sunacak? 4 Saat önce Mayıs Ayının En Çok İndirilen PS5 Oyunu Sea of Thieves Oldu 7 Saat önce Epic Games Bir Sonraki Hafta Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 8 Saat önce Xbox Games 2024 Sunumunda Gösterilen Tüm Oyunlar 9 Saat önce Tango Gameworks Çalışanı Stüdyonun Son Gününden Görseller Paylaştı 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler