Frost Giant Studios, Summer Game Fest'te Yeni Strateji Oyununu Duyuracak

07.06.2022 22:02 Mehmet Tandoğan

 
 
Geçen yıl Blizzard Entertainment'ın eski çalışanları tarafından kurulan Frost Giant Studios, Twitter üzerinden bu hafta Summer Game Fest canlı yayınında yeni ve gerçek zamanlı bir strateji (RTS) oyunu duyuracağını duyurdu.
 
Geoff Keighley'in sunacağı Summer Game Fest 2022 canlı yayın etkinliğinde 30'dan fazla yayıncı ve geliştirici yer alacak. Canlı yayın etkinliğinde çeşitli oyun tanıtımları, fragmanları ve haberleri yayınlanacak.  
 
Yine geçtiğimiz günlerde Keighley, canlı yayın etkinliğinin ağırlıklı olarak önceden duyurulan oyunlara odaklanacağını söyledi. Bunun haricinde birkaç yeni oyunun duyurulacağını ve bazı sürprizlerin de olacağını belirtti.  
 
Summer Game Fest (2022) canlı yayın etkinliği 9 Haziran TSİ 21:00'de başlayacak. Etkinlik iki saat sürecek. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Summer Game Fest 2022 Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Canlı Yayın Etkinliği Çıkış Tarihi: 9 Haziran 2022
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 2 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler