Frostpunk Çıkış Tarihi Duyuruldu

12.03.2018 09:45 Gazali Çetinkaya

 
   This War of Mine'ın geliştiricisi 11 bit studios Frostpunk için çıkış tarihi verdi.
 
   Frostpunk 24 Nisan'da Steam, GOG.com ve Humble Store'da $29.99 USD fiyat ile satışa çıkacak.
 
   11 bit studios genel müdürü Grzegorz Miechowski çıkış tarihinin duyurulmasıyla birlikte şu açıklama yaptı: "Birinci çeyreğin bitiminden önce çıkarmak istemiştik ancak çıkış tarihini biraz ertelemek durumunda kaldık. Sebebi ise basit - şimdiye kadarki en iyi 11 bit stüdyo unvanına sahip olduğuna inandığımız oyunu sunmak için son bir cilalamaya ihtiyacımız vardı. Bizim için, üretim değeri en önemli şeydir ve oyunculara hatasız ve dikkatlice dengelenmiş bir oyun sunmak çok önemlidir. This War of Mine ahlaki seçimler ile ilgili eşsiz bir oyundu ve Frostpunk ile bunu yeni bir seviyeye taşıyoruz. Buraya gelmemiz biraz zaman aldı, ama buna değdiğini söylemekten mutluluk duyuyorum!"
 
   Toplum hayatta kalma oyunu olarak adlandırılan Frostpunk'ta donmuş bir dünyada insanlar, ezici soğuk ile mücadele etmek için buharla çalışan teknolojiler geliştirirler. Şehrin yöneticisi hem halkı hem de halkın yaşadığı altyapıyı yönetmelidir.
  
   Frostpunk Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Frostpunk Platformlar: PC Geliştirici: 11 Bit Studios Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 3 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler