Frostpunk Genişleme Paketi The Last Autumn Çıktı

21.01.2020 20:40 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici 11 bit studios, toplumsal hayatta kalma oyunu Frostpunk'ın yeni genişleme paketi The Last Autumn'ın bugün itibarıyla PC için çıktığını duyurdu.

Steam'de 27,00 TL'den satışta. Oynamak için ana oyun gerekli. Ana oyun da %60 indirimle 20,00 TL.

The Last Autumn hakkında:
 

Olayların öncesini anlatan genişleme paketi Son Güz ile Frostpunk'ın gaddar dünyasının bu hâle gelmesine neden olan trajik gelişmeleri öğrenin. Yepyeni bir senaryo sunarak Frostpunk evrenini büyük ölçüde genişleten bu genişleme paketi, aynı zamanda oyunun çehresini değiştiren yeni mekanikler ve benzersiz bir mimariyi oyuna ekleyerek, oyunun derin tarihini ve hikâyesini genişletiyor.
 
Son Güz, Frostpunk evreni için bir dönüm noktası. 113. Saha'da gerçekleşen huzursuz edici olayları ve insanların dondurucu bir örtü tabakası Dünya'yı kaplamadan önce bir jeneratör inşa etme çabalarını anlatan bu ön genişleme paketi, Frostpunk evrenini yeni bir çevre, yeni Kanun Kitapları ve benzersiz teknolojiler sunarak genişletiyor ve her biri toplumu ve oyuna, şehri alışılmadık yöntemlerle şekillendirmenize izin veren bir dizi yeni bina ekliyor.

 
Çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Frostpunk Platformlar: PC Geliştirici: 11 Bit Studios Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler