Frostpunk için Yeni İçerikler Yolda

31.05.2018 23:23 Gazali Çetinkaya

 
   11 bit studios, Frostpunk'ın yol haritasını paylaşarak ücretsiz yeni içerik güncellemelerinin yolda olduğu haberini verdi.

   Yol haritasına baktığımızda Frostpunk'a yeni modlar, yeni senaryo, temel özelleştirme seçenekleri ve fotoğraf modunun ekleneceğini görüyoruz. Bunlar sadece 2018 yılı için, 11 bit studios'un 2019 yılında da oyuna içerik desteği devam edecek.
 
   1. Survivor - Yeni Mod

   Survivor güncellemesi, en zor zorluk seviyesinde bile hayatta kalma teknikleri konusunda ustalaşmış olan oyucular için yepyeni bir meydan okuma getiriyor. Bu mod orada hava - 120 olsa bile sizi terletecek bazı yeni modifiyelerin kilidini açacak. Bu bizim ilk büyük güncellememiz ve Haziran ayında yayınlamayı planlıyoruz.
 
   2. İnsanlar ve Otomatlar - Temel Özelleştirme Seçenekleri

   Bizden vatandaşlarınız ve otomatlarınız için bazı isimlendirme seçeneklerinin gelmesini istemiştiniz ve biz de tam olarak bunu yapıyoruz. Ayrıca ileride daha fazla özelleştirme seçeneği sunabileceğimizi umuyoruz.
 
   3. The Builders - Yeni Senaryo

   Bu, 2018 için en önemli güncelleme. Kendi hikayesi ve meydan okuması ile yepyeni bir senaryo. Şu anda hakkında hiçbir şey söylemeyeceğiz ancak sadece heyecanlı olmanız gerektiğini söyleyebiliriz.
 
   4. Endurance - Yeni Oyun Modu

   Sizden gelen en büyük taleplerden biri de oyuna bir çeşit sonsuz ya da sandbox modunun eklenmesiydi. Endurance oyun modu isteklerinize verdiğimiz yanıt. Ancak bizden beklenildiği üzere, kendine özgü olacak.
 
   5. Kış Enstantane Fotoğrafları - Güncelleme

   Kabul edelim - Frostpunk güzel görünüyor. Ve oyunun güzelliğini daha hassas araçlarla yakalayabilmenizi istiyoruz. Bu yüzden özel bir fotoğraf / ekran görüntüsü aracını tanıtmayı planlıyoruz. Böylece New London'ın bazı buzlu ve yoğun fotoğraflarını çekebilirsiniz.
 
   6. 2019... 
 
   Tabii ki - bu yolculuğun sonu değil. Bunlar sadece 2018 yılı için hazırladıklarımız. 2019'da hayata geçireceğimiz daha birçok düşüncemiz var.
 
   Frostpunk şu anda PC üzerinde ulaşılabilir durumda. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Frostpunk Platformlar: PC Geliştirici: 11 Bit Studios Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler