Frostpunk'ın İlk Genişlemesi The Rifts Bugün Çıkıyor

27.08.2019 16:56 Gazali Çetinkaya

Frostpunk'ın ilk genişlemesi The Rifts bugün itibarıyla Steam ve GOG'da çıkışını gerçekleştirecek.  
 
Geliştirici 11 bit studios tarafından belirtilene göre The Rifts ile "yepyeni bir Sonsuz Mod haritasında yepyeni bir seviyedeki zorluğu tecrübe et. Burada hayatta kalmanıza karşı olan sadece hava değil aynı zamanda tabiat. Yeni bir oynanış mekaniği kullanarak, yeni bölgelere ulaşmak için yarıklar arasına köprü kur. Halkını kaçınılmaz sondan kurtarmak için şehrini genişlet."
 
The Rifts'in fiyatı $4,99. Season Pass fiyatı ise $24,99. Season Pass'e The Rifts'in yanı sıra 2019'un dördüncü çeyreğinde gelecek $16,99 değerindeki The Last Autumn ve 2020'da gelecek $12,99 Project TVADGYCGJR genişlemeleri de dahil olacak.
 
Toplumsal hayatta kalma oyunu Frostpunk şu anda PC üzerinde ulaşılabilir durumda. 11 Ekim'de PlayStation 4 ve Xbox One için çıkış yapacak.

Season pass içeriğine ve kısa tanıtım tanıtım videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Frostpunk Platformlar: PC Geliştirici: 11 Bit Studios Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 1 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 2 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 3 Saat önce MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 15 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler