Funcom Açık Dünya Çok Oyunculu Dune Oyunu Yapıyor

27.02.2019 00:26 Gazali Çetinkaya

 
Conan Exiles'ın geliştiricisi Funcom dördüncü çeyrek finansal sonuçlarını açıkladığı raporda, gelecek oyun projelerinden bahsetti.

Funcom ile Legendary Entertainment altı yıllık bir partnerlik anlaşması imzaladı ve bu anlaşmaya göre konsollar ve PC için minimum üç tane Dune oyunu geliştirilecek. İlk oyun açık dünya çok oyunculu türünde olacak ve bu yılın sonlarında üretim öncesi aşamaya girecek. Daha fazla bir bilgi açıklanmadı.

Funcom CEO'su Rui Casais: "Frank Herbert'in Dune romanlarını temel alacak bir dizi video oyunu geliştirmek için Legendary Entertainment ile özel bir oyun partnerliği yaptığımızı ilan etmekten dolayı büyük heyecan duyuyoruz. Dune, dünyanın en iyi bilinen bilim kurgu evrenlerinden biridir ve benim de kişisel olarak favorimdir. Dune oyunları üzerinde çalışacak olmak, Funcom'da bir hayalin gerçekleşmesi anlamına geliyor."

Funcom finansal sonuçlarını açıkladığı raporda ayrıca 2018'in şirket için en karlı yıl olduğunu da duyurdu. Sayısal verilere finansal rapor üzerinden göz atabilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dune Platformlar: PC Geliştirici: Funcom Dağıtıcısı: Funcom Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler