Furi Geliştiricisinin Yeni Oyun Haven'ın Çıkış Tarihi Duyuruldu

28.10.2020 23:33 Gazali Çetinkaya

 
Furi'nin arkasındaki stüdyo The Game Bakers, yeni oyunu Haven için çıkış tarihi verdi.

3 Aralık'ta PlayStation 5, Xbox Series, Xbox One ve PC için çıkacak. 2021'in ilk çeyreğinde PlayStation 4 ve Switch'e gelecek.
 
Romantik macera rol yapma oyunu Haven'da kayıp bir gezegene kaçan iki sevgili olarak oynayacaksınız ve bu iki sevgili için önemli olan tek şey birlikte kalabilmek.
 
Büyüleyici bir dünyayı keşfedecek, önemli diyalog seçimleri yapacak ve sizi ayırmak için karşınıza çıkan düşmanlarla savaşacaksınız. Savaş sistemi ne tam olarak sıra tabanlı ne de gerçek zamanlı. İki karakter için de kullanmak istediğiniz özelliğin atılı olduğu tuşa basılı tutuyorsunuz ve dolduktan sonra istediğiniz zaman tuşu bırakarak saldırıyı yapıyorsunuz. Zincirleme saldırılar yapmak ve saldırıları birleştirmek taktik ve senkronizasyon gerektirir.
 
 
Haven tek oyunculu bir oyun olarak tasarlandı. İki karakteri de aynı anda kontrol etmenizi istiyor fakat bir arkadaşınız veya sizin için özel olan biriyle co-op olarak oynamanız da mümkün. 
 
Hikaye fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Haven Platformlar: PC Geliştirici: The Game Bakers Dağıtıcısı: The Game Bakers Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler