GDC 2015’de CRYENGINE’in Gücünün Ortaya Çıkışına Tanıklık Edin!

13.02.2015 11:47 Alkan Adakaner

 
    GDC 2015’e çok az kala, bağımsız oyun geliştirici ve yayıncısı Crytek, her yıl San Francisco’da düzenlenen Game Developers Conference kapsamında yer vereceği detayları açıkladı.

   Ziyaretçiler Crytek standında CRYENGINE ile tasarlanmış yeni VR demosunu yakından inceleme ve Android sistemlerde Crytek teknolojisinin neler yapabileceğini görme imkanı bulacaklar. Bunun yanı sıra ziyaretçiler bu teknolojinin, PlayStation®4, Xbox One ve Linux platformları için geliştiricileri nasıl desteklediğini ve üst düzey çoklu platform geliştirici kiti CRYENGINE Sandbox teknolojisinin detaylarını keşfedebilecekler.

   Fuar sırasında, Crytek standında CRYENGINE lisans sahiplerinin ve Crytek çalışanlarının konuşmacı olarak yer aldığı demolar gün boyunca belli bir program dahilinde devam edecek. Bu demolar, büyük stüdyoların ve bağımsız geliştiricilerin büyüklüğü ve bütçesi ne olursa olsun ortaya çıkarabildiği etkileyici projeleri detaylı görme imkanı sunacak.
 
Basın Bülteni
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Şubat 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler