GEOW 3 Güvenliksiz Bir Server'dan Mı Sızdı?

Gears of War 3 Xbox 360'ın en çok beklenen oyunu
08.07.2011 12:14 Alkan Adakaner

 
      Gears of War 3'ün debug sürümünün torrent sitelerine sızması öyküsü yavaş yavaş şekilleniyor. Kotaku'nun haberine göre oyun güvenliksiz bir serverdan sızdı. Bu server'ın şifre ile korunmadığı ve bir arama motoruyla oyuna ulaşılabildiği bildiriliyor.

     Güvenliği olmayan server bir Fransız geliştirici tarafından fark edildi ve uyarının ardından da oyun server'dan kaldırıldı, ama iş işten çoktan geçmişti. Şimdilik söylentiler böyle ve Microsoft da olayı araştırmaya devam ediyor. Belki de bu olayla sızıntı arasında bir bağlantı yoktur.
 
     20 Eylül'de piyasaya çıkacak olan Gears of War 3'ün sadece Amerika'da 1 milyondan fazla ön sipariş aldığını hatırlatalım. Bu sızıntı oyunun satışlarını çok fazla etkilemeyecektir, çünkü Gears of War 3'ün çok güçlü multiplayer modları da bulunuyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears of War 3 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 2 Saat önce Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 3 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler