GRID'in 40 Araçlık Modu Sadece Google Stadia'nın Teknolojisinde Mümkün

13.11.2019 11:29 Gazali Çetinkaya

 
Codemasters'ın geçtiğimiz ay çıkış yapan reboot yarış oyunu GRID için aynı pistte 40 araç içerecek yeni bir çok oyunculu mod planlanıyor ve bu mod sadece Stadia için çıkacak, konsollar ve PC için çıkmayacak.
 
GRID geliştirme yönetmeni Mark Green, WCCFTech ile gerçekleştirdiği bir röportajda bu modun Stadia'nın teknolojisini dışında diğer donanımlarda mümkün olmadığını belirtti.
 
"Yeni bir donanım üzerinde çalışmak her zaman heyecan verici ve ilginç bir deneyim. En büyük farkın olduğu alan belki de streaming ve onun getirdiği bazı yetenekler ve çok oyunculu taraf için yeni fikirler. Örnek olarak, GRID Stadia için geliştirdiğimiz ve aynı pistte 40 araç içerecek yepyeni bir mod diğer donanımlarla mümkün olmayan bir şey."
 
GRID, 40 araçlık oyun modu ile birlikte bu yıl içinde Stadia oyun kütüphanesine eklenecek.

Google'ın yeni video oyun streaming servisi Stadia 19 Kasım'da ABD, Kanada, Birleşik Krallık ve birçok Avrupa ülkesinde hizmet vermeye başlayacak. Çıkış oyunlarına buradan, detaylarına buradaki haberden göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
GRID Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Codemasters Racing Dağıtıcısı: Codemasters Racing Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 13 Eylül 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler