GRIME Çıkış Fragmanı

03.08.2021 10:16 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Akupara Games ve geliştirici Clover Bite, Steam, GOG ve Epic Games Store üzerinden PC ve Stadia için piyasaya sürülen “Soulslike Metroidvania” oyunu GRIME için lansman fragmanını yayınladı.
 
Oyun hakkında
 
Yok et... Kendine kat... Büyü... GRIME hızlı ve hataya yer vermeyen bir Aksiyon-Macera RYO'dur. Anatomik korku ve entrika dolu bir dünyayı parçalarına ayırırken düşmanlarını biçim ve işlevi değişen canlı silahlarla ezip geç ve sonra, bedenini güçlendirmek için onlardan artakalanları yiyip bitir.

GRIME, sadece özgün oyun tarzına en uygun olduğunu düşündüğün özellikleri yükselterek oyunu kendi tercihlerine göre oynama imkânı sunar. Zihinde bazı anıları canlandıran çeşitli ortamlarda ilerlerken, orada yaşayanlarla tanışırken ve neden delirdiklerini keşfederken bir düşmanı alt etmenin birden fazla yolu olduğunu göreceksin.
 
Steam sayfasına erişmek için buraya tıklayın. 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
GRIME Platformlar: PC Geliştirici: Clover Studios Dağıtıcısı: Akupara Games Tür: metroidvania Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dragon’s Dogma 2 İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 7 Dk önce Wizardry: Proving Grounds of the Mad Overlord Remake, 23 Mayıs'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 7 Dk önce Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 12 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler