GR: Future Soldier'dan Etkileyici Çıkış Videosu

15.05.2012 21:21 Samet Konuksal


     Şu sıralar oyuncular Diablo 3 ve Max Payne 3'e göz dikmiş olsalar da, dönemin çıkış bombaları sadece bu iki oyundan ibaret değil. Ghost Recon: Future Soldier da, haftaya konsol çıkışını yapacak.
 
     Ubisoft'un oyun adına yayınladığı çıkış videosunda, Ghost Recon serisinin taktiksel öğelerine dikkat çekiliyor. Taktik öğelerinin haricinde aksiyon dolu sahnelerin bizi karşıladığı çıkış videosunda, Black Light Burns'un Stop a Bullet parçası da bizlere eşlik ediyor.
 
     25 Mayıs'ta PS3 ve X360'a, daha sonra ise PC'ye çıkacak olan Ghost Recon: Future Soldier'ın çıkış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ghost Recon : Future Soldier Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Tactical Çıkış Tarihi: 29 Haziran 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunlarını Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 6 Dk önce Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Mayıs The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler