GR: Future Soldiers'ten Multiplayer Videosu

Oyunun yeni sunumu GamesCom'da olacak.
16.08.2011 14:09 Ersin Kılıç


     Taktik bazlı oyunlarda başı çeken serilerden biri olan Ghost Recon serisinin yeni oyunu Future Soldiers için uzun bir süreden sonra yeni bir oynanış videosu yayınlandı. Ghost Recon: Future Soldiers'ın bu videosunda oyundaki multiplayer modları tanıtılmış.
 
     Videonun ilk başında görüntülerin yapım aşamasından alındığı ve final versiyonu olmadığı hatırlatılmış. hemen sonrasında ise oyunun yapımcılarından Tommy Jacob oyuncuları karşılıyor. Bu multiplayer videosunda Jacob'un sunumu ile oyunun dinamikleri anlatılmış.
 
     Bu videoda oyunun sahip olduğu aksiyon yapısı, destek üniteleri ve takım oyunundan bahsedilmiş. Zaten takım oyunu serinin tüm oyunları için önemli bir yere sahipti. Fakat bu oyundaki yenilikler ile birlikte takım arkadaşlarınız ile çok daha içli dışlı olmanız gerekecek. Videoda ayrıca silahlar ve özelleştirme seçeneklerine de değinildiğini görüyoruz.
 
     Mart ayında çıkacak olan oyunun bu yeni videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ghost Recon : Future Soldier Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Tactical Çıkış Tarihi: 29 Haziran 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 2 Saat önce FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 2 Saat önce Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 3 Saat önce Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 8 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler