GR: Future Soldiers'ten İlk Oyun İçi Görseller

27.03.2010 02:58 Ersin Kılıç


 
     Tom Clancy oyunları arasında en başarılı oyunlardan biri olan ve en iyi taktiksel savaş oyunlarına örnek olarak gösterilen Ghost Recon serisinin son oyunu Future Soldiers için ilk oyun içi ekran görüntüleri yayınlandı.
 
     GRAW 2'den 10-15 yıl sonrasını konu edinecek olan oyunda Rusya'da darbe girişimi yapan aşırı milliyetçi bir örgütü ve faliyetlerini durdurmaya çalışacağız. Oyun için dün muhteşem bir live action tanıtım videosuda yayınlanmıştı. Bu videoyu izlemek için buraya tıklayınız.
 
     Oyunun videosunda en dikkat çeken yön ise tabi ki taktiksel ilerleme ve karakterleri görünmez yapabilen özel bir zırh oluyor. Bu tip ekipmanları muhtemelen oyunda da kullanabileceğiz.
 
     Ayrıca bu videodan parçalardan içeren 30 dakika uzunluğunda kısa bir flm yapılacağını da hatırlatalım. Yaklaşık 10 milyon dolar bütçe ayrılan bu kısa filmde 2010 Oscarlarında en iyi kısa animasyon film ödülünü kazanan Logorama'nın yapımcıları Francois Alaux ve Herve de Crecy ile çalışılacak. Assassin's Creed 2 için çekilen Lineage filmi ile beğeni kazanan Ubisoft bu geleneği Future Soldiers ile devam ettiriyor.

     Lafı fazla uzatmadan oyunun ilk oyun içi ekran görüntülerine geçelim. Bu ekran görüntülerine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ghost Recon : Future Soldier Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Tactical Çıkış Tarihi: 29 Haziran 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Mayıs The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 10 Mayıs VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler